Cornelia JacobsKultur Lokalt Nöje 

Mello-vinnaren kommer till Jönköping

I höst börjar den mångfacetterade artisten Cornelia Jakobs sin Europaturné. Den 29 november öppnar Jönköpings Konserthus sina dörrar för hennes fans när hon intar scenen. ”En sådan chans får man inte missa” Alfred Berg, 24 år.

Cornelia Jakobs har under sin karriär bland annat medverkat i Eurovision Song Contest och slutade upp på en fjärde plats. Dessutom har sångerskan vunnit ”Årets nykomling” på Grammisgalan. I höst börjar hennes Europaturné som kommer pågå året ut och sträcker sig även till 2024. Den 29 november intar hon scenen på Jönköpings konserthus vid Elmia. 
”Kul att Cornelia Jakobs kommer till Jönköping” säger Alfred Berg. 

Fortsatt arbete i studion

Den 28 juli 2023 släppte Cornelia sin senaste singel ”Need you now” och förutom att turnera kommer även artisten fortsätta sitt arbete i studion med sitt debutalbum. Cornelia Jakobs- entusiasten Alfred ser fram emot det nya albumet och planerar att gå på konserten i höst. ”Hon är grymt bra”, säger Alfred Berg. 

Alfred Berg, 24 år
Foto: Viktor Sevelin

Marknadsfört via sociala medier

Arrangörerna är glada att presentera Cornelia Jakobs. Projektledaren Priya Joshi berättar att de marknadsfört evenemanget via digitala medier, dels genom Jönköpings konserthus egna sociala medier och på Jönköping- Postens hemsida. Förhoppningarna är att de fyller lokalen.  ”Målsättningen är alltid ett fullsatt konserthus”, säger projektledaren Priya Joshi.

Slutsålt: En extrainsatt föreställning

Utöver Cornelia Jakobs kommer även artisten Albin Lee Meldau till Jönköpings Konserthus den 9 december. ”När biljetterna till Albin Lee Meldau släpptes tog de slut på en dag, så vi beslutade om att lägga till ytterligare en föreställning under samma dag”, säger projektledaren Priya Joshi.

Related posts