Nyheter Sport 

Zlatan tystar ryktena

Efter månader av rykten står det nu klart att Zlatan Ibrahimovic blir kvar i LA Galaxy. Svensken publicerade under måndagen en video på sin instagram där han skriver ”MLZ Im not done with you yet”.

Ibrahimovic har ryktats komma tillbaka till Europa, med storlag som Real Madrid och Manchester United i spetsen, men det mest sannolika laget har varit Milan. Milans sportchef Leonardo dementerade dock dessa rykten förra helgen och nu bekräftar även Zlatan själv att han blir kvar i Galaxy. 

I klippet som Ibrahimovic publicerat kan man höra olika röster prata om möjliga övergångar och att han ska ha spelat sin sista match i Galaxy tröjan. Till klippet står det ”MLZ, jag är inte klar med dig än” vilket syftar till namnet på den amerikanska ligan MLS. 

View this post on Instagram

MLZ Im not done with you yet

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Ibrahimovic har varit en nyckelspelare för Galaxy i år med 22 mål på 27 spelade matcher. Så sent som i november röstades hans debutmål i LA Galaxy tröjan fram till årets mål i MLS. Laget missade dock slutspel och placerade sig på en sjundeplats i den västra konferensen av grundserien där de sex främsta lagen går till slutspel. Men nu står det alltså klart att 37-åringen fortsätter sin karriär i USA och MLS. 

Redan för några dagar sedan cirkulerade uppgifter om att svensken skulle skriva på ett nytt kontrakt med en rejäl lönehöjning, Fotbollskanalen. Hur långt kontraktet sträcker sig är inte än känt.

Miranda Andrijevski

Related posts